Pretplata na časopise CMN

CMN izdaje časopise:  „CMN“, „Menadžment javnih nabavki“, „JPP“, „Obrazovanje – teorija i praksa“.

PRETPLATA PODRAZUMEVA:

  • BESPLATNE KOTIZACIJE ZA SEMINARE CMN (u 2020. u planu su Mona Zlatibor u martu, Zepter Vrnjačka Banja u maju, Borsko jezero u avgustu, Royal Spa Banja Koviljača u oktobru i Kopaonik Putnik u decembru, uz više manjih obuka i seminara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu). Seminari se održavaju u najlepšim hotelima i turističkim centrima u Srbiji, po povlašćenim cenama smeštaja za pretplatnike – PROVERITE!!!
  • Konsultacije mailom i telefonom cele godine trajanja pretplate.
  • Najmanje 4 broja časopisa.
Clipboard02-2
IMG-a5cede3dfd621f2da22997b1f2c57cb2-V-768x265

Časopis „Menadžment javnih nabavki“

Časopis za teoriju i praksu javnih nabavki – sa besplatnim kotizacijama za najkvalitetnije seminare i konsultacijama u oblasti javnih nabavki u toku celokupnog trajanja godišnje pretplate i najmanje 4 knjige – časopisa koji obrađuje predmetne aktuelnosti!

Časopis obrađuje sve elemente sistema javnih nabavki – namenjen naručiocima i ponuđačima u smislu  Zakona o javnim nabavkama, kao i profesionalnoj i akademskoj javnosti koja se bavi upravljanjem javnim nabakama. U svakom broju objavljuju se radovi najvećih stručnjaka iz oblasti javnih nabavki iz Srbije i inostranstva. Svaki broj sadrži praktičan prikaz realizacije (konkursnih dokumentacija) nabavki koje predstavljaju problem naručiocima. Najkompleksnija pitanja koja pretplatnici i saradnici iz prakse postave, biće obrađena u narednim izdanjima Časopisa.

Pretplata na časopis uključuje mogućnost postavljanja pitanja putem e-maila, na koje će na dnevnom nivou Pretplatnicima odgovarati konsultantski tim Centra za Menadžment – Centra za menadžment nabavki, na čelu sa Prof. dr Markom Špilerom. Naziv Paketa opredeljuje i broj pitanja koja se postavljaju na mesečnom nivou (MJN1 – 1 pitanje mesečno, MJN4 – 4 pitanja itd.). Paketi koji u nazivu imaju “plus” podrazumevaju i konsultacije telefonom.