Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 09/03/2017
map icon Zlatibor

Veliko Savetovanje – Zlatibor je „Centar“, mart 2017.

Veliko Savetovanje – Zlatibor je „Centar“, mart 2017.

Održano je veliko savetovanje „Zlatibor je Centar“ u hotelu Mona**** na Zlatiboru, pred više od 100 učesnika. Predavanja su održali: Dr Marko Špiler – Centar za menadžment nabavki, Bojan Radić – Minisatrstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Biljana Antić – Prosvetna inspekcija, Miloš Jović – Uprava za javne nabavke, Andrijana Jovanović – Republička komisija za javno-privatno partnerstvo (zamenik predsednika), Aleksandra Litričin – Dugogodišnji sekretar Republičke komisije za zaštitu prava, Branimir Blagojević – Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, Vlado Krivokapić – Javno – komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“ (direktor sektora za nabavke), Nikola Živančević – Centar za menadžment nabavki, Branko Kljaić (Omega, FON).

Više o dodeli sertifikata ovde

Predavači su se trudili da se drže programa, ali i da odgovore na svako pitanje učesnika, pa su predavanja sva tri dana bila korisna ali i iscrpna. Prvi dan je bio posvećen ustanovama obrazovanja, a druga dva primarno javnim nabavkama. Bojan Radić i Biljana antić su opravdali renome vrhunskih predavača i stručnjaka iz oblasti obrazovanja, i uz Andrijanu jovanović koja je predavala prvog i trećeg dana, Nikolu Živančevića koji je posebno strpljivo poslednjeg dana satim odgovarao na pitanja i definisao primere za javne nabavke u ustanovama obrazovanja, i Marka Špiler koji je kao organizator Savetovanja koordinirao celim projektom i držao predavanja sva tri dana.

Deo predavanja možete videti ovde

Drugog dana je prepunu salu aktivnom od početka do kraja držao do sada verovatno najjači tim okupljen oko teme javnih nabavki. Počeo je Branislav Blagojević sa predlogom i dilemama u vezi novog Zakona o javnim nabavkama. „Putem javnih nabavki“ učesnike je vodio, uvek među tri najbolje ocenjena predavača – Miloš Jović. Aleksandra Litričin je pokazala zašto veži za Prvu Damu javnih nabavki. Dr Marko Špiler je uveo novi institut u nauku o javnim nabavkama – Forenziku javnih nabavki. Vlado Krivokapić ponovo svojim kritičkim i opravdanim stavovima dizao salu na noge. A Nikola Živančević pokazao da je daleko od mlade snage, već odličan predavač i poznavalac struke.

Predavanja su posednjeg dana počela u 10:00 časova ujutru, a završena tek u 19:00 časova, što govori o proaktivnom stavu učesnika, interaktivnom načinu izlaganja i pravom pristupu predavača koji su bili dostupni učesnicima svih dana u objektu, kako za govornicom, tako i u neformalnoj komunikaciji. Branko Kljaić je posebno zanimljivim praćenjem postupaka javnih nabavki kroz softversko rešenje činio izlaganja dinamičnijim.

Deo predavanja ovde

Dodela sertifikata je protekla u trabicionalnom fotografisanju dama sa Milošem Jovićem i Markom Špilerom. Ali je to ostalu u senci fotografisanja muškog dela publike sa Aleksandrom Litričin. Treba napomenuti da je prvi deo dodele sertifikata obavljen da svečanoj večeri, za učesnike koji su se opraštali nakon dva dana Seminara, gde se istakao mladi Nikola Živančević.

Više o dodeli sertifikata ovde

O lepotama osunčanog Zlatibora na kom je temperatura bila preko 25 stepeni i komforu u hotelu Mona i spa centra, slike govore više od reči. A o onom što je usledilo na svečanoj večeri i o pevačkim i plesačkim kvalitetima učesnika i predavača… to je ipak ekskluziva koja pripada samo učesnicima naših seminara koji primarno obiluju radom, ali i druženjem i porodičnom atmosferom.

Hvala na poverenju!

Komentari Učesnika (ne objavljujemo imena zbog privatnosti naših kolega i Prijatelja):


Poštovani profesore Marko,
Primite najiskrenije reči zahvalnosti za besprekornu organizaciju Savetovanja o JAVNIM NABAVKAMA.Fasciniran sam Vašom timom tako da sam u dilemi da se opredelim koji je deo bolje funkcionisao.Sve je bilo impresivno.Mada redovno posećujem Savetovanja u Vašoj organizaciji i ovoga puta je bilo korisno kako za nas koji se bavimo ovom oblasti tako i za ustanove i privredna društva gde smo zaposleni.Pošto mi uglavnom radimo u usanovama koje su budžetski korisnica tako će od ovoga savetovanja imati koristi i država. Dakle,Savetovanja ovakva kakva održavate sa Vašim timom EKSPERATA su primer koji pokazuje kako se na efektan i efikasan način može postići zacrtani cilj na zadovoljstvo svih.
U nadi da ćete nastaviti sa uspešnim radom,
Srdačan pozdrav.


Poštovani,
Ubuduće ćemo redovno posećivati svako vaše savetovanje. Vi ne samo što držite predavanja i odgovarate na sva pitanja, nego sa saradnicima u toku celog savetovanja sedite i strpljivo odgovarate na pitanja kolega. A na kraju nam još i pevate. Svaka čast i samo napred!


Poštovani gospodine Marko,
Zaista mi je drago što sam  prvi put bila učesnik Vašeg Savetovanja na Zlatiboru.
Nadam se da će u budućem periodu poslovodstvo *********************** omogućiti prisustvo na sličnom skupu koje budete organizovali.
Predavanja su bila korisna i zanimljiva, sve pohvale Vama kao organizatoru i svim članovima Vašeg tima!!!

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2017

Share on Social

  • Lokacija: Zlatibor

Detalji

  • Event Venue Lokacija: Zlatibor
  • Organizer Predavač: Marko Špiler
  • Category Kategorija: 2017 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Organizator: Centar za menadžment d.o.o.
CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

Korisni linkovi

Pratite nas