Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date
map icon Kopaonik

VELIKO CMN SAVETOVANJE, 8. – 11. decembra 2019. – Hotel “Putnik” – Kopaonik**** 200 učesnika

VELIKO CMN SAVETOVANJE, 8. – 11. decembra 2019. – Hotel “Putnik” – Kopaonik**** 200 učesnika

U toku je Veliko CMN savetovanje koje se održava od 8. do 11. decembra 2019. u Hotelu “Putnik” na Kopaoniku pred oko 200 učesnika. Predavači na savetovanju su: Dr Marko Špiler – CMN, Komora javnih nabavki Srbije, Dragan Cvijić – Uprava za javne nabavke, Andrijana Jovanović – Republička komisije za JPP i koncesije, Miloš Jović – Komora javnih nabavki Srbije, Ljiljana Simović – Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja, Miloš Blagojević – Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja, Saša Stevanović – Pomoćnik Ministra prosvete za finansije.

Prvog dana predavanja drže Marko Špiler, Miloš Jović (o predlogu Zakona o javnim nabavkama) i Miloš Blagojević o aktuelnostima u prosveti.

Drugog dana Miloš Jović govori o predlogu Zakona o javnim nabavkama, potom na istu temu govori Dragan Cvijić. A nakon kafe pauze Andrijana Jovanović o JPP i koncesijama u Republici Srbiji. U popodnevnom programu posvećenom prosveti, predavanja drže Miloš Blgojević, Ljiljana Simović i Marko Špiler.

Prvo muzičko veče je organizovano posle drugog dana…

Trećeg dana predavanja počinju izlaganjem Saše Stevanovića, pomoćnika ministra prosvete za finansije, a potom Ljiljane Simović iz Ministarstva prosvete. Sledi Marko Špiler koji govori o Predlogu Zakona o javnim nabavkama i Sprovođenju postupka izbora privatnog pratnera po Zakonu o JPPK. Nakon čega sledi panel o JPPK koji vodi Andrijana Jovanović.

Na Panelu o JPP i koncesijama učestvovali su predstavnici više lokalnih samouprava.

Seminar je završen drugom svečanom večerom…….

PRIJAVA

 

 

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2019

Share on Social

  Short Details

  • Event Venue Event Venue: Kopaonik
  • Organizer Organizer: Marko Špiler
  • Category Category: 2019 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Designation: Centar za menadžment d.o.o.
  CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

  Korisni linkovi

  Pratite nas