Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 23/02/2020
map icon Zlatibor

VELIKO CMN SAVETOVANJE, 23. – 26. februara 2020. – Hotel “Mona” i „Palisad“ – Zlatibor****

VELIKO CMN SAVETOVANJE, 23. – 26. februara 2020. – Hotel “Mona” i „Palisad“ – Zlatibor****

CMN već četvrtu godinu zaredom organizuje tradicionalno “Veliko Zlatiborsko savetovanje – nabavke, jpp, prosveta”, u periodu od 23. do 26. februara 2020. godine, u hotelu Mona****. Zbog popunjenosti kapaciteta hotela „Mona“, Organizator je obezbedio smeštaj pod istim uslovima u hotelima „Palisad“ i „Central In“ – sa korišćenjem svih kapaciteta hotela „Mona“. Teme na savetovanju će biti posvećene detaljnom predstavljanju usvojenog – novog Zakona o javnim nabavkama čija primena počinje 1. jula 2020. godine, aktuelnostima iz oblasti Javno – privatnog partnerstva i koncesija i aktuelnostima iz oblasti prosvete i obrazovanja.

PREDAVAČI su najeminentniji stručnjaci iz oblasti javnih nabavki – Prof. dr Marko Špiler, Miloš Jović (Komora javnih nabavki Srbije) i Dragan Cvijić (Uprava za javne nabavke). Zamenica Predsednika Republičke komisije za JPP i koncesije i vodeći ekspert iz oblasti Javno – privatnog partnerstva i koncesija – Andrijana Jovanović. I predstavnici Ministarstva prosvere, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Prosvetne inspekcije – Slavica Jašić i Milovan Marković. Vodeći eksperti iz oblasti zaštite prava u postupcima javnih nabavki – Nikola Živančević i FUK (Finansijskog upravljanja i kontrole) – Milica Bjelić. Kao i predstavnici Društva direktora škola Srbije – Branka Ivković Petronić i Miloš Belanović.

Prvog dana u prvom bloku Marko Špiler i Miloš Jović govorili su o novom Zakonu o javnim nabavka – osnovnim elementima, a potom i kriterijumima. A u drugom nakom pauze za kafu – Milovan Marković i Nikola Živančević imali su zapažena predavanja o problematici u ustanovama obrazovanja i vaspitanja.

Drugog dana u Velikoj sali – o novom Zakonu o javnim nabavkama govore Dragan Cvijić, Marko Špiler i Miloš Jović. Milica Bijelić o Finansijskom upravljanju i kontroli. A na kraju sledi radionica “Postupanje naručilaca pod pritiskom ponuđača u skladu sa Zakonom o dostupnosti informacija od javnog značaja I ZJN”. Istovremeno u Maloj sali o temama iz prosvete, obrazovanja i vaspitanja govore Slavica Jašić, Branka Ivković Petronić, Miloš Bjelanović i Milovan Marković.

Trećeg dana posle predavanja o postupku JPP i koncesijama, održan je panel gde su predstavnici više gradova, opština i javnih preduzeća diskutovali o praksi JPP i koncesija u Srbiji, nakon čega je iscrpno predavanje o praksi u javnim nabavkama uz interakciju učesnika završilo jutranji deo rada. Posle podne je održana Skupština Komore javnih nabavki Srbije.

Savetovanje traje tri radna dana i održava se u Kongresnoj sali hotela “Mona Zlatibor”. Organizator je obezbedio povlašćene cene smeštaja (uključeno 4 besplatna pića, spa i svi sadržaji hotela) kao i mogućnost da učesnici na seminaru provedu 2, odnosno 3 noći u zavisnosti od mogućnosti i obaveza. Cena dva puna pansiona u dvokrevetnoj sobi: 14.994 RSD. Doplata ja jednokrevetnu sobu 2.499 RSD po danu. Doplata za treći dan u dvokrevetnoj sobi 5.176 RSD. Doplata za treći dan u jednokrevetnoj sobi 7.675 RSD. Rezervacija zbog smanjenja treškova učesnika  – direktno sa Hotelom „Mona“ po povlašćenim cenama, telefonom na 031/841-021 email: [email protected]. Organizator je obezbedio i prevoz Beograd – Zlatibor – Beograd (za učesnike – od vrata do vrata) 3.990 dinara – [email protected]

KOTIZACIJA: Kotizacija po učesniku iznosi 12.990,00 dinara + PDV i obuhvata prisustvovanje predavanjima, Časopis „Menadžment javnih nabavki“, broj 2/2020, prezentacije predavača, i kafe pauze. Za pretplatnike časopisa CMN kotizacija je BESPLATNA. Za članove Komore javnih nabavki Srbije koji nisu pretplatnici kotizacija iznosi 10.990 dinara + PDV.

Ovaj skup je – akreditovani međunarodni stručni skup: „Izazovi rukovođenja ustanovom – zakonodavni okvir i praksa (prosveta, javne nabavke, jpp) – savetovanje nosi 6 bodova

PRIJAVNI LIST:

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2020

Share on Social

  • Lokacija: Zlatibor

Detalji

  • Event Venue Lokacija: Zlatibor
  • Organizer Predavač: Marko Špiler
  • Category Kategorija: 2020 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Organizator: Centar za menadžment d.o.o.
CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

Korisni linkovi

Pratite nas