Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 13/10/2016
map icon Banja Koviljaca

SAVETOVANJE U BANJI KOVILJAČI

SAVETOVANJE U BANJI KOVILJAČI

Pred preko 120 učesnika, na predavanjima koja je održalo 9 predavača, u tri dana, koja su pojedinačno otvorila 3 gradonačelnika – održan je jedan od najvećih projekata seminara (savetovanja) kod nas. Savetovanje je održano u savršenom ambijentu za rad i odmor – u jednom od najlepših welness centara na ovim prostorima, u Kraljevskoj Banji Koviljači, na obali Drine, u hotelu „Royal Spa“ * * * *. Cena kotizacije za pretplatnike časopisa Menadžment javnih nabavki je BESPLATNA!!! Savetovanje je bilo podeljeno u tri tematska dana, od 13. do 16. oktobra 2016. godine:

 

 

Predavanja su održali najeminentniji predavači iz navedenih oblasti:

 

 

 

Poseban značaj Savetovanju, dali su gradonačelnici, odnosno predsednici opština Loznica, Krupanj i Mali Zvornik. Prvi dan Savetovanja otvorio je Gradonačelnik Grada Loznica – Vidoje Petrović. Drugog dana učesnicima se obratio Predsednik Opštine Krupanj – Ivan Isailović. Trećeg dana zapaženo izlaganje imao je Predsednik Opštine Mali Zvornik – Zoran Jevtić.

 

Sva tri dana Savetovanja bila su ispunjena aktivnostima, Za učesnike je organizovan izlet u Banji Koviljači sa vodičem. Savetovanje je završeno druženjem učesnika na muzičkoj (svečanoj) večeti u Hotelu Royal Spa.

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2016

Share on Social

  • Lokacija: Banja Koviljaca

Detalji

  • Event Venue Lokacija: Banja Koviljaca
  • Organizer Predavač: Marko Špiler
  • Category Kategorija: 2016
  • Email Email:
  • Designation Organizator: Centar za menadžment d.o.o.
CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

Korisni linkovi

Pratite nas