Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date
map icon Banja Koviljača

Savetovanje u Banji Koviljači – treći dan

Savetovanje u Banji Koviljači – treći dan

Pred preko 120 učesnika, na predavanjima koja je održalo 9 predavača, u tri dana, koja su pojedinačno otvorila 3 gradonačelnika – održan je jedan od najvećih projekata seminara (savetovanja) kod nas. Savetovanje je održano u savršenom ambijentu za rad i odmor – u jednom od najlepših welness centara na ovim prostorima, u Kraljevskoj Banji Koviljači, na obali Drine, u hotelu „Royal Spa“ * * * *.  Savetovanje je bilo podeljeno u tri tematska dana, od 13. do 16. oktobra 2016. godine. Drugi dan, 14.10. bio je tematski posvećen oblasti prosvete, borbe protiv korupcije, javnih nabavki i privlačenju investicija u ustanovama obrazovanja! Drugi dan Savetovanja je zvanično otvorio Predsednik Opštine Mali Zvornik – Zoran Jevtić, koji je izuzetno pokazao svu gostoprimljivost i izuzetno ophođenje prema gostima iz cele Srbije i regiona, predstavivši sebe i Opštinu Mali Zvornik kao prave domaćine, sa posebnim osvrtom na značaj javnih nabavki, javno privatnog partnerstva, ali i kongresnog turizma za ceo region.

 

Nakon uvodne reči Zorana Jevtića, predsednika Opštine Mali Zvornik, predavanje je održala (prosvetni inspektor) Biljana Antić, na temu: Primena kontrolnih listi u inspekcijskom nadzoru u ustanovama obrazovanja i vaspitanja, i opravdala sve pohvale i zahteve prosvetnih ustanova da bude deo Savetovanja „Centra“, zbog stručnosti, iskustva i saveta koji znače naročito ustanova obrazovanja i vaspitanja. Potom je izuzetno zapaženo predavanje imao Dragomir Trninić, pomoćnik Direktora u „Agenciji za borbu protiv korupcije“, na temu: Sprečavanja zloupotreba u oblasti javnih nabavki – preventivni mehanizmi i funkcioneri, koju ne treba posebno komentarisati, kao ni desetine pitanja učesnika na koje je sa razumevanjem odgovarao.

Nakon pauze za kafu i dodele sertifikataMiloš Jović je još jednom održao izuzetno predavanje, na temu: Uslovi za učešće u postupku i kriterijumi za dodelu ugovora o javnoj nabavci, gde je posebno u delu primera kriterijuma imao predloge zbog kojih su svi učesnici još jednom proverili da li su dobili prezentacije predavača, kako bi detaljno analizirali izneto. Potom je Vlado Krivokapić izlagao na temu: Dokumentacija i evidentiranje postupka javne nabavke, nakon čega je Jelena Mićić na vrlo moderan i kvalitetan način održala predavanje na temu: Privlačenje sredstava finansiranja putem domaćih izvora, donacija i fondova EU.

Posle ručka, nije bilo vremena za odmor, jer su Branko Kljajić i Dr Marko Špiler izvršili prezentaciju u vidu radionice – rada u jedinstvenom softveru za sprovođenje javnih nabavki – FON-Omega-CMN. Posle naporna tri dana rada, koji su u anketi učesnici ocenili ocenom 9,29 – usledilo je zasluženo muzičko veče i svečana večera.

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2016

Share on Social

  Short Details

  • Event Venue Event Venue: Banja Koviljača
  • Organizer Organizer: Marko Špiler
  • Category Category: 2016 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Designation: Centar za menadžment d.o.o.
  CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

  Korisni linkovi

  Pratite nas