Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date
map icon Banja Koviljača

Savetovanje u Banji Koviljači – drugi dan

Savetovanje u Banji Koviljači – drugi dan

Pred preko 120 učesnika, na predavanjima koja je održalo 9 predavača, u tri dana, koja su pojedinačno otvorila 3 gradonačelnika – održan je jedan od najvećih projekata seminara (savetovanja) kod nas. Savetovanje je održano u savršenom ambijentu za rad i odmor – u jednom od najlepših welness centara na ovim prostorima, u Kraljevskoj Banji Koviljači, na obali Drine, u hotelu „Royal Spa“ * * * *.  Savetovanje je bilo podeljeno u tri tematska dana, od 13. do 16. oktobra 2016. godine. Drugi dan, 14.10. bio je tematski posvećen oblasti javnih nabavki! Drugi dan Savetovanja je zvanično otvorio Predsednik Opštine Krupanj – Ivan Isailović, koji je izuzetno nadahnuto i duhovito motivisao učesnike da posete Opštinu Krupanj i okolinu, sa posebnim osvrtom na značaj javnih nabavki, javno privatnog partnerstva, ali i kongresnog turizma za ceo region.

Prvo predavanje, drugog dana, održao je  Miloš Jović, koji je još jednom uspeo da prepunu salu održi fokusiranu od prvog do poslednjeg minuta, izlažući temu: Praksa i stavovi Uprave za javne nabavke nakon izmene Zakona o javnim nabavkama. Potom je Dr Marko Špiler, nastavio u istom ritmu, ali sa nizom pitanja i primera iz prakse, dozvolivši učesnicima da aktivno pristupe izlaganju teme: Okvirni sporazum – postupak, izvršenje, praksa.

Nakon pauze za kafu, koja je bila apsolutno potrebna, predavanje je održala Aleksandra Litričin, sa takođe uvek aktuelnom temom: Zakon o javnim nabavkama kroz praksu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki. I kada je delovalo da su iscrpljene tri najaktuelnije teme, desilo se isto kao i na Tari, jer je Vlado Krivokapić potvrdio da je apsolutni ljubimac učesnika „Centra“, izlažući, uz niz opaski i kritika, na temu: Rokovi u postupku javne nabavke.

Nakon izuzetno sadržajnog radnog dana, učesnici i predavači su požurili na ručak, nakon kog ih je čekao izlet, na kom su saznali sve bitne istorijske i turističke činjenice o Kraljevskoj Banji Koviljači, sa vodičem koji je proveo goste. Do večere su učesnici mogli da odahnu u izuzetno prijatnom ambijentu hotela Royal Spa, a naročito u Spa Centru. Komentar je bio da se puno radi, a treba onda nedostaje vremena za odmor.

Izveštaj TV Loznica

 

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2016

Share on Social

  Short Details

  • Event Venue Event Venue: Banja Koviljača
  • Organizer Organizer: Marko Špiler
  • Category Category: 2016 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Designation: Centar za menadžment d.o.o.
  CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

  Korisni linkovi

  Pratite nas