Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 12/07/2018
map icon Borsko jezero

OKRUGLI STO,12.-14. jula 2018. – Borsko jezero – Hotel Jezero****

OKRUGLI STO,12.-14. jula 2018. – Borsko jezero – Hotel Jezero****

OKRUGLI STO o javneim nabavkama održan je od 12. – 14. jula 2018. godine na Borskom jezeru u Hotelu Jezero****. Tema seminara bila je: JAVNE NABAVKE – Aktuelnosti u sistemu javnih nabavki, a u savršenom ambijentu za rad i odmor – u jednom od najlepših hotela u Srbiji – Jezero**** na Borskom jezeru, pred ograničenim projem učesnika (25) u više sesija odvijale su se radionice i okrigli stolovi. Teme su bile raznovrsne i veći deo je bio posvećen problemima iz prake nakon inicijalnih izlaganja koje su održali prof. dr Marko Špiler (Predlog Novog zakona o javnim nabavkama, Aktuelnosti u sistemu javnih nabavki, Konkurentni dijalog) i Nikola Živančević (Uslovi i kriterijumi, Stručna ocena ponuda, Zaštita prava ponuđača). 

 

 

 

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2018

Share on Social

  • Lokacija: Borsko jezero

Detalji

  • Event Venue Lokacija: Borsko jezero
  • Organizer Predavač: Marko Špiler
  • Category Kategorija: 2018 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Organizator: Centar za menadžment d.o.o.
CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

Korisni linkovi

Pratite nas