Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 01/01/1970
map icon

KRATKI STUDIJSKI PROGRAM – Diploma „Visoke poslovne škole“ Novi Sad, sa CMN – JAVNE NABAVKE!!!

KRATKI STUDIJSKI PROGRAM – Diploma „Visoke poslovne škole“ Novi Sad, sa CMN – JAVNE NABAVKE!!!

Kratki programi studija – Savremeno upravljanje poslovanjem

Visoka poslovna škola strukovnih studija Novi Sad upisuje 30 polaznika na kratak program studija Savremeno upravljanje poslovanjem. Kratki program studija pored stručne prakse obuhvata praktična znanja iz menadžmenta, marketinga, korporativnog upravljanja, finansija, računovodstva, menadžmenta nabavke ili spoljnotrgovinskog poslovanja. Kratki programi su usmereni na polaznike sa minimalno završenom srednjom školom ili studente koji su zainteresovani za obuku u oblasti upravljanja poslovanjem. Pored toga, kratki programi mogu biti usmereni i na polaznike sa visokim obrazovanjem koji žele da se prekvalifikuju ili smatraju da nemaju dovoljno znanja iz oblasti koju pruža navedeni kratki program. Nastava će se realizovati tokom 15 nedelja u večernjim terminima, online, putem platformi Moodle i Zoom. Završavanjem kratkog programa studija polaznici stiču 30 ESPB bodova i sertifikat kao i dodatak sertifikatu o završenom kratkom programu – koji predstavlja deo formalnog obrazovanja.

Program sadrži učešćem na 3 velike konferencije, 7 modula (predmeta) iz oblasti savremenog poslovanja, knjiga konačno dve diplome – sertifikata o završenom preogramu Visoke poslovne škole i Centra za menadžment.

Zainteresovani polaznici imaće mogućnost da prisustvuju seminarima o najaktuelnijim temama iz privrede na atraktivnim lokacijama na Zlatiboru, Kopaoniku i Vrnjačkoj Banji koje organizuje CMN – Centar za menadžment nabavki u saradnji sa Visokom poslovnom školom strukovnih studija Novi Sad.

Upoznajte uspešne privrednike iz okruženja i postanite deo savremenog poslovnog okruženja!

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2022

Share on Social

Detalji

  • Organizer Predavač: Marko Špiler
  • Category Kategorija: 2022
  • Email Email:
  • Designation Organizator: Centar za menadžment d.o.o.
CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

Korisni linkovi

Pratite nas