Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date
map icon Borsko jezero

CMN seminar „Početak školske godine“ – Borsko jezero – 23–26. avgusta

CMN seminar „Početak školske godine“ – Borsko jezero – 23–26. avgusta

Pred oko 200 učesnika održana je tradicionalna velika godišnja konferencija namenjena ustanovama obrazovanja i vaspitanja, u sjajnom ambijentu renoviranog hotela „Jezero“ koji je ponovo otvorio vrata učesnicima i gostima posle dve godine pauze. 

Predavači i panelisti na seminaru bili su: Miloš Blagojević– Pomoćnik ministra prosvete za srednje obrazovanje i obrazovanje odraslih, Dr Milan Pašić – Pomoćnik ministra prosvete za osnovno i predškolsko obrazovanje i vaspitanje, Dr Slavica Jašić – Načelnica u Ministarstvu prosvete za osnovno i predškolsko obrazovanje i vaspitanje, Dragan Filipović – Ministarstvo prosvete, Načelnik školske uprave Grada Beograda, Prof. dr Marko Špiler – Osnivač CMN, predsednik Komore javnih nabavki Srbije, Danijela Čolović – Školska uprava Beograd, direktori škola Ivan Ćilerdžić, Olivera Korošec i Albina HolodDanijela Đurković – Data Status. Obuku za sistem ISKRA i SPIRI održale su Dragica Jovanović i Dragica Jorgović iz Uprave za trezor, Ministarstva finansija.

Seminar je posebno dobio na kvalitetu nizom interaktivnih radionca i odgovorom na desetine pitanja učesnika na koje su predavači sjajno odgovarali, a svako predavanje je trejalo duže usled velikog interesovanja.

Sportske igre su organizovane u više kategorija (košarka, pikado, stoni tenis i igre bez granica). Pobednici su su nagrde dobili na svečanoj večeri. Medalje i pehari ostaju obaveza da se sledeče godine brani zlato, srebro ili bronza.

Tradicionalno je održano takmičenje u pevanju (8 takmičara uz pratnju „Madam benda“). O uticima i uspomenama sa takmičenja nećemo pisati izveštaj, pričaće se do narednog skupa…

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2023

Share on Social

  • Vreme: 10:00 - 12:00 (Europe/Belgrade)

Short Details

  • Event Venue Event Venue: Borsko jezero
  • Organizer Organizer: Marko Špiler
  • Category Category: 2023
  • Email Email:
  • Designation Designation: Centar za menadžment d.o.o.
CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

Korisni linkovi

Pratite nas