Едит Цонтент

Wе муст еxплаин то yоу хоw алл седс тхис мистакенс идеа офф деноунцинг плеасурес анд праисинг паин wас борн.

И wилл гиве yоу а цомплетед аццоунтс wе муст еxплаин то yоу хоw алл седс тхис мистакес идеа офф деноунцинг плеасурес анд праисинг паин wас борн анд И wилл гиве yоу а цомплетед аццоунтс.

start date 13/06/2016
map icon Banja Koviljača

Саветовање у Бањи Ковиљачи – трећи дан

Саветовање у Бањи Ковиљачи – трећи дан

Пред преко 120 учесника, на предавањима која је одржало 9 предавача, у три дана, која су појединачно отворила 3 градоначелника – одржан је један од највећих пројеката семинара (саветовања) код нас. Саветовање је одржано у савршеном амбијенту за рад и одмор – у једном од најлепших wелнесс центара на овим просторима, у Краљевској Бањи Ковиљачи, на обали Дрине, у хотелу „Роyал Спа“ * * * *.  Саветовање је било подељено у три тематска дана, од 13. до 16. октобра 2016. године. Други дан, 14.10. био је тематски посвећен области просвете, борбе против корупције, јавних набавки и привлачењу инвестиција у установама образовања! Други дан Саветовања је званично отворио Председник Општине Мали Зворник – Зоран Јевтић, који је изузетно показао сву гостопримљивост и изузетно опхођење према гостима из целе Србије и региона, представивши себе и Општину Мали Зворник као праве домаћине, са посебним освртом на значај јавних набавки, јавно приватног партнерства, али и конгресног туризма за цео регион.

[галлерy цолумнс=“5″ идс=“982,980,979,977,981″]

 

Након уводне речи Зорана Јевтића, председника Општине Мали Зворник, предавање је одржала (просветни инспектор) Биљана Антић, на тему: Примена контролних листи у инспекцијском наѕору у установама образовања и васпитања, и оправдала све похвале и захтеве просветних установа да буде део Саветовања „Центра“, због стручности, искуства и савета који значе нарочито установа образовања и васпитања. Потом је изузетно запажено предавање имао Драгомир Трнинић, помоћник Директора у „Агенцији за борбу против корупције“, на тему: Спречавања злоупотреба у области јавних набавки – превентивни механизми и функционери, коју не треба посебно коментарисати, као ни десетине питања учесника на које је са разумевањем одговарао.

[галлерy цолумнс=“5″ идс=“987,984,985,986,988″]

Након паузе за кафу и доделе сертификатаМилош Јовић је још једном одржао изузетно предавање, на тему: Услови за учешће у поступку и критеријуми за доделу уговора о јавној набавци, где је посебно у делу примера критеријума имао предлоге због којих су сви учесници још једном проверили да ли су добили презентације предавача, како би детаљно анализирали изнето. Потом је Владо Кривокапић излагао на тему: Документација и евидентирање поступка јавне набавке, након чега је Јелена Мићић на врло модеран и квалитетан начин одржала предавање на тему: Привлачење средстава финансирања путем домаћих извора, донација и фондова ЕУ.

[галлерy цолумнс=“5″ идс=“990,991,993,994,992″]

После ручка, није било времена за одмор, јер су Бранко Кљајић и Др Марко Шпилер извршили презентацију у виду радионице – рада у јединственом софтверу за спровођење јавних набавки – ФОН-Омега-ЦМН. После напорна три дана рада, који су у анкети учесници оценили оценом 9,29 – уследило је заслужено музичко вече и свечана вечера.

Евент ТАГс

2016

Схаре он Социал

  • Локација: Banja Koviljača

Детаљи

  • Event Venue Локација: Banja Koviljača
  • Organizer Предавач: Марко Шпилер
  • Category Категорија: 2016 Архива
  • Email Емаил:
  • Designation Организатор: Centar za menadžment d.o.o.
ЦМН – семинари, издаваштво, консалтинг Центар за менаџмент д.о.о. Београд – Центар за менаџмент набавки – Институт за јавни менаџмент

Пратите нас