Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date
map icon Borsko jezero

Seminar: Javne nabavke – Borsko jezero

Seminar: Javne nabavke – Borsko jezero

U prelepom ambijentu renoviranog luksuznog  hotela Jezero****, na Borskom jezeru, pred oko 70 učesnika, održan je dvodnevni seminar, na kom su dominirale teme iz oblasti javnih nabavki i javno privatnog partnerstva, uz osvrt na ustanove obrazovanja i vaspitanja. Predavanja su održali najeminentniji predavači iz navedenih oblasti. Prof. dr Marko Špiler (Centar za menadžment nabavki), Aleksandra Litričin (advokat i dugogodišnji sekretar Republičke komisije za zaštitu prava), Nikola Živančević (Centar za menadžment nabavki i ekspert u oblasti javnih nabavki u ustanovama obrazovanja i vaspitanja, Branko Kljaić (Omega, konsultant u oblasti automatizacije procesa javnih nabavki) i po prvi put na savetovanjima „Centra“ – Saša Varinac (dugogodišnji predsednik Republičke komisije za zaštitu prava i advokat).

U ponedeljak, 08.maja, savetovanje je otvoreno predavanjem Saše Varinca na temu -Bitni nedostaci ponuda u javnim nabavkama, uz niz pitanja učesnika koji su pratili izvrsno predavanje, nakon čega je u istom stilu, Aleksandra Litričin održala predavanja na temu – Primeri iz prakse Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki. Usledila je pauza za kafu, posle koje je Dr Marko Špiler održao dinamično predavanje u ukaivanju na zloupotrebe u sistemu javnih nabavki sa posebnim osvrtom na antikorupcijsko delovanje i ukazivanje na pojedinačne primere zloupotreba u praksi, sa naslovom nove knjige –  „Forenzika javnih nabavki“, uz osvrt na budući – novi Zakon o javnim nabavkama i podršku Branka Kljaića. Na kraju radnog dana, Nikola Živančević je odlično uz niz primera definisao – „Javne nabavke – primenu u praksi“. Radni dan se završio postavljanjem pitanja i odgovorima predavača, ali je usledila prva Svečana večera u etno restoranu „Jezerce“.

IZCEŠTAJ SA DODELE SERTIFIKATA ovde

U utorak, 09. maja, nakon doručka, Dr Marko Špiler, uz niz primera još jednom definisao Okvirni sporazum (postupak, izvršenje, praksa), nakon čega je Aleksandra Litričin govorila o sve aktuelnijoj temi – Postupak javne nabavke u javno-privatnom partnerstvu i koncesijama. Usledila je pauza za kafu, nakon koje je Nikola Živančević u višesatnom predavanju pričao o Javnim nabavkama u ustanovama obrazovanja i vaspitanja, uz radionicu na navedenu temu. Usledili su pitanja i odgovori, a dodela sertifikata je po želji učesnika ostavljena za – restoran! Uledile su slobodne aktvnosti na sunčanom Borskom jezeru, do svečane večere u etno restoranu na Jezeru.

 

Sreda, 10.05.2017.

09:00   Doručak, pitanja i odgovori – panel – zatvaranje Savetovanja

12:00   Kasna odjava – odlazak učesnika

 • Prevoz „od vrata do vrata“ – obezbedili smo dolazak na adresu učesnika u Beogradu i prevoz do Borskog jezera, kao i u povratku prevoz do adrese učesnika – rezervacije prevoza na 064 24 800 25 – plaćanje direktno preko Terra Travel (agencija pravi raspored u skladu sa brojem prijavljenih putnika) 

 

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2017

Share on Social

  Short Details

  • Event Venue Event Venue: Borsko jezero
  • Organizer Organizer: Marko Špiler
  • Category Category: 2017 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Designation: Centar za menadžment d.o.o.
  CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

  Korisni linkovi

  Pratite nas