Edit Content

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born.

I will give you a completed accounts we must explain to you how all seds this mistakes idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts.

start date 04/03/2016
map icon Bulevar kralja Aleksandra br. 77, Beograd

Opština Zvezdara – predavanje o javnim nabavkama

Opština Zvezdara – predavanje o javnim nabavkama

Centar za menadžment nabavki (Dr Marko Špiler i Nikola Živančević) i Opština Zvezdara, organizovali su jednodnevni seminar, namenjen predstavnicima škola, ustanova i javnih preduzeća sa teritorije GO Zvezdara, na temu javnih nabavki. Predstavnike naručilaca sa teritorije Opštine Zvezdara, najviše su zanimali problemi sprovošenja javnih nabavki u praksi u opštinskim upravama, a imajući u vidu da je najviše bilo predstavnika sektora obrazovanja, posebno je analizirana nabavka ekskurzija primenom okvirnog sporazuma, ali i specifičnosti konkursne dokumentacija za uslugu izvođenja nastave u prirodi, ocenjivanje dodatnih uslova itd. Seminar, namenjen direktorima, sekretarima škola i drugim zaposlenima u ustanovama i preduzećima koji sprovode postupke javnih nabavki, održan je u petak, 04. marta 2016. godinu u periodu od 09.30 do 11h, u Velikoj sali opštine Zvezdara, na Prvom spratu, Bulevar kralja Aleksandra br. 77.

GALERIJA SLIKA:

 

Marko Špiler

Centar za menadžment d.o.o.

Event TAGs

2016

Share on Social

  • Lokacija: Bulevar kralja Aleksandra br. 77, Beograd

Detalji

  • Event Venue Lokacija: Bulevar kralja Aleksandra br. 77, Beograd
  • Organizer Predavač: Marko Špiler
  • Category Kategorija: 2016 Arhiva
  • Email Email:
  • Designation Organizator: Centar za menadžment d.o.o.
CMN – seminari, izdavaštvo, konsalting Centar za menadžment d.o.o. Beograd – Centar za menadžment nabavki – Institut za javni menadžment

Korisni linkovi

Pratite nas