Velika međunarodna CMN konferencija, Budva – odlaže se za 15. maj 2022. zbog pogoršanja epidemiološke situacije i novih mera u Republici Crnoj Gori

Dragi prijatelji,
imajući u vidu da je preko polovine učesnika izrazilo zabrinutost i pitalo za savet u vezi realizacije seminara u Budvi, upravo smo imali sastanak sa kolegama iz Budve (hotel), Grada Budve i Agencije Modena (organizator puta) i rečeno nam je da je epidemiološka situacija u Crnoj Gori dosta loša i savetovano je da se Savetovanje u Budvi 26-26. septembra odloži za 15-19. maja 2022. godine. Stoga se Savetovanje u Budvi 26-26. septembra odloži za 15-19. maja 2022.

Odlaganje za oktobar nismo smeli da preuzmemo zbog epidemiološke situcaije te smo procenili da je zakazivanje novog termina u maju naredne godine odgovornije.

U skladu sa epidemiološkom situacijom u Srbiji (najava smanjenja pika za 2 nedelje) zakazaćemo skup koji će menjati Budvu u Fruškom termama krajem oktobra. Sredstva sa ovog seminara se mogu prebaciti za oktobarski. Ili za seminar na Kopaoniku (Ski opening). Svim učesnicima koji žele da umesto Budve sredstva budu prebačena za Fruške terme (druga polovina oktobra ove godine) – prenamenićemo sredstva i zakazati seminar. Svi učesnici koji žele da zamene aranžman za Budvu maj 2022. – mogu uz asistenciju agencije Modena. Svi učesnici koji žele novac nazad – biće im vraćen.

Hvala na razumevanju, poverenju i zakazujemo naredne korake u skladu sa epidemiološkom situacijom. Čuvamo zdravlje!

Marko Špiler i CMN

Molimo učesnike da se prijave na vreme zbog organizacije prevoza.

Pozivamo Vas na Veliku CMN međunarodnu konferenciju, u Budvi (Crna Gora) u hotelu „PARK“, koja će biti održana od 23. do 26. septembra. KAPACITET OGRANIČEN! 

Teme će se odnositi na javne nabavke, javne finansije, kao i rad ustanova obrazovanja. 

Konferencija je namenjena učesnicima zaposlenim u javnom sektoru, javnim (komunalnim) preduzećima, lokalnim samoupravama, ustanovama obrazovanja i vaspitanja, zdravstvu, republičkim organima, ali i privatnom sektoru (ponuđačima iz oblasti javnih nabavki i javno privatnog partnerstva.


Prijavljivanje se vrši na priloženoj prijavi ili na 011/3962-532 ili 065/3942-569 ili na e-mail office@cmn.rs i danijelacmn@gmail.com Rezervacije smeštaja će biti realizovana preko turističkih agencija.

Predavači na  Konferenciji biće: Predstavnici CMN, Predstavnici Komore javnih nabavki Srbije, Kancelarije za javne nabavke, Ministarstva finansija, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Međunarodni eksperti – koji će držati sesije i radionice iz oblasti javnih nabavki, javnih finansija, aktuelnosti u obrazovanju, finansijskom upravljanju i kontroli, međunarodnoj saradnji.

Ostavite odgovor