Veliki CMN Seminar – Royal Spa Banja Koviljača – 24. do 27. oktobra 2019.

Pred preko 160 učesnika, održan je veliki seminar u Kraljevskom „Royal Spa“ – Banja Koviljača, 24.-27. oktobra, tri paralelna savetovanja u jednom – JAVNE NABAVKE – JAVNO-PRIVATNO PARTNERSTVO – USTANOVE OBRAZOVANJA I VASPITANJA.

Provog dana nakon što je učesnike pozdravio Zoran Jevtić, Predsednik Opštine Mali Zvornik, Dr Marko Špiler govori o novom Zakonu o javnim nabavkama, a tu temu nastavlja i Miloš Jović.

Potom Andrijana Jovanović govori o Zakonu o JPP i koncesijama, a Nikola Živančević o nabavkama u oblasti obrazovanja i vaspitanja.

Drugog dana Marko Špiler govori o Novom zakonu o javnim nabavkama, a potom Nikola Živančević o Zaštiti prava u skladu sa novim Zakonom o javnim nabavkama.

Potom Andrijana Jovanović vodi panel o JPP i koncesijama, a Jovana Topić govori o Direktivama i međunarodnim iskustvima u javnim nabavkama.

Na Panelu učešće su uzeli Ivan Isailović – Predsednik Opštine Krupanj, Marko Lazić – Predsednik Opštine Mali Iđoš, Ana Gavrilović – Rukovodilac u Opštini Požega, Jovana Topić – Rukovodilac u Opštini Bečej, Ivana Pejović – Konsultant za JPP i koncesije.

Trećeg dana predavanja su držali: Dragan Cvijić – Uprava za javne nabavke, Miloš Blagojević – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Sanja Radmilović – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Miloš Jović – Komora javnih nabavki Srbije. Potom su svi predavači zajedno odgovarali na pitanja učesnika.

Na kraju je održana 4. Skupština Komore javnih nabavki Srbije.

Savetovanje se održava u savršenom ambijentu za rad i odmor – u jednom od najlepših welness centara, u Kraljevskoj Banji Koviljači, na obali Drine, u hotelu „Royal Spa“ * * * *. Savetovanje je podeljeno u tri tematska dana, od 24. do 27. oktobra 2019. godine, a predavanja će održati najeminentniji predavači iz navedenih oblasti. Besplatna kotizacija za pretplatinike časopisa u izdanju CMN! Predavači na savetovanju su bili Dr Marko Špiler – CMN, Komora javnih nabavki Srbije, prof. univerziteta i ss., međunarodni konsultant, Miloš Jović – Komora javnih nabavki Srbije, CMN, međunarodni konsultant, Dragan Cvijić – Uprava za javne nabavki, Andrijana Jovanović – Republička komisija za javno privatno partnerstvo i koncesije, Miloš Blagojević – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Sanja Radmilović – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nikola Živančević – CMN, Komora javnih nabavki Srbije, Jovana Topić – CMN, Komora javnih nabavki Srbije.

Seminar je imao tri muzičke večeri, izlet. Učesnici mogu rezervisati prevoz Beograd – Banja Koviljača – Beograd (za učesnike savetovanja od vrata do vrata) obezbeđen preko Terra Travel. Učesnici seminara dobijaju časopis „Menadžment javnih nabavki“, broj 4/2019, prezentacije predavača, i sertifikat o učešću na savetovanju.

 

Ostavite odgovor