Časopis JPP (Javno privatno partnerstvo)

Časopis za teoriju i praksu javno privatnog partnerstva i koncesija u Republici Srbiji, okruženju ali i globalno – sa besplatnim kotizacijama za najkvalitetnije seminare i radionice koje se za pretplatnike organizuju dvomesečno u oblasti javno privatnog partnerstva i koncesija u toku celokupnog trajanja godišnje pretplate i najmanje 2 knjige – časopisa koji obrađuje predmetne aktuelnosti!

• Časopis obrađuje sve elemente problematike javno privatnog partnerstva i koncesija – namenjen naručiocima i ponuđačima u smislu Zakona o javno privatnom partnerstvu i koncesijama, kao i profesionalnoj i akademskoj javnosti koja se bavi ovom oblašću.
• U svakom broju objavljuju se radovi najvećih stručnjaka iz oblasti javno privatnog partnerstva i koncesija iz Srbije i inostranstva.
• Svaki broj sadrži praktičan prikaz realizacije (modela akata i konkursnih dokumentacija) postupaka koje predstavljaju problem u praksi
• Najkompleksnija pitanja koja pretplatnici i saradnici iz prakse postave, biće obrađena u narednim izdanjima Časopisa.

Pretplata na časopis uključuje mogućnost postavljanja pitanja na radionicama koje se dvomesečno organizuju za pretplatnike.

 

Ostavite odgovor