OBUKA ZA SLUŽBENIKA ZA JAVNE NABAVKE – 09. i 10. februara, Pančevo

Na osnovu Pravilnika o načinu i programu stručnog osposobljavanja i načinu polaganja stručnog ispita za službenika za javne nabavke („Sl. glasnik RS“, br. 77/2014, 83/2015), Centar za menadžment nabavki, u sali za edukacije „Centra za menadžment“ u Beogradu, organizovao Obuku za službenika za javne nabavke. Obuka je održana 09. i 10. februara 2018. godine, sa početkom u 09:00 časova;  u Pančevu. 

 

Obuku su vršili predavači: Miloš Jović i Dr Marko Špiler. Obuka se sastoji iz 30 časova, podeljenih u dva radna dana, na bazi usmenih izlaganja predavača interaktivnog tipa, prezentacija predavača, konsultacija i simulacije testa – ispita. Učesnici dobijaju knjigu „Menadžment javnih nabavki“, primerak Zakona o javnim nabavkama. Na kraju obuke vrši se simulacija testa za ispit za službenika za javne nabavke, sačinjenog na osnovu dosadašnjih pitanja sa ispita za Službenika za javne nabavke.

Prvog dana predavanje je držao Dr Marko Špiler. Predavanja su bila iscrpna i u skladu sa Programom obuke, regulisanim Podzakonskim aktom, predavači su sa učesnicima na Obuci morali da pređu 30 oblasti koje obuhvataju ceo Zakon o javnim nabavkama, pa se Organizator potrudio da pauzama za kafu i ručak učini ovaj naporan rad učesnicima što podnošljivijim, o čemu dovoljno govore pozitivni komentari nakon završene Obuke.

Drugog dana je  iscrpnim i sjajnim predavanjem uz test i odgovore na preko 180 pitanja održao Miloš Jović. Kako je Obuka prvog dana trajala do 18:00 časova, jako brzo je postalo jasno da će rad drugog dana trajati još duže. Nakon predavanja usledila je dodela Sertifikata.

Ostavite odgovor