SAVETOVANJE U BANJI KOVILJAČI

Pred preko 120 učesnika, na predavanjima koja je održalo 9 predavača, u tri dana, koja su pojedinačno otvorila 3 gradonačelnika – održan je jedan od najvećih projekata seminara (savetovanja) kod nas. Savetovanje je održano u savršenom ambijentu za rad i odmor – u jednom od najlepših welness centara na ovim prostorima, u Kraljevskoj Banji Koviljači, na obali Drine, u hotelu „Royal Spa“ * * * *. Cena kotizacije za pretplatnike časopisa Menadžment javnih nabavki je BESPLATNA!!! Savetovanje je bilo podeljeno u tri tematska dana, od 13. do 16. oktobra 2016. godine:

Predavanja su održali najeminentniji predavači iz navedenih oblasti:

Poseban značaj Savetovanju, dali su gradonačelnici, odnosno predsednici opština Loznica, Krupanj i Mali Zvornik. Prvi dan Savetovanja otvorio je Gradonačelnik Grada Loznica – Vidoje Petrović. Drugog dana učesnicima se obratio Predsednik Opštine Krupanj – Ivan Isailović. Trećeg dana zapaženo izlaganje imao je  Predsednik Opštine Mali Zvornik – Zoran Jevtić.

Sva tri dana Savetovanja bila su ispunjena aktivnostima, Za učesnike je organizovan izlet u Banji Koviljači sa vodičem. Savetovanje je završeno druženjem učesnika na muzičkoj (svečanoj) večeti u Hotelu Royal Spa.

Savetovanje su prenosile TV ekipe (dopisništvo RTS, TV Lotel, TV Podrinje).

 

Promotivni video hotela Royal Spa * * * *

Ostavite odgovor